10 Mart 2008

East Side Story 2007

Yönetmen: Carlos Portugal
Oyuncular: LUIS ACHINELLI, RENE ALVARADO, DAVID BERON, STEVE CALLAHAN, IRENE DE BARI, YEL DE LEON, GLADISE JIMENEZ, LUIS RAUL MARTINEZ, CORY SCHNEIDER
Dil: English
Süre: 88 (min)
Emule: ed2k



GLBT Sinema, ifade gücünü kazandıkça, işlenmemiş konular da işlenir hale geliyor. Aşk arayan bir eşcinselin gidip kafayı duvara vurur gibi çarpıldığı chat odalarından hissesini alınca, kandırılmaktan usanıp durulunca düştüğü ümitsizlik önemli bir soruyu karşısına getiriyor: Peki o zaman ben nasıl bana eş olacak birini bulacağım? oysa bulunduğu ortamın en az onda biri kendi gibi olanlarla dolu olduğu halde aşka susuzluktan kendinden geçer hatta ümidini yitirirse aşkın varlığına inancını da kaybeder. oysa bizim için varolan bay doğru o ümidin bittiği yerde bizi beklemektedir. Bu çok bizden senaryoyu filmleştirmek yönetmen Carlos Portugal'a nasib olmuş görünüyor.



Diego kendi iç aleminde kendini bilen bir eşcinseldir. Büyükannesine aile işi olan restoranda yardım etmektedir. Geleneksel hayatın şartlarını yaşamaya kendini programlamış Pablo da gerçekte gizli bir eşcinseldir. Diego, genç eşcinsel bir çift olan Wesley ve Jonathan komşuları olunca cinsel kimliğini gösterebilmeye cesareti gelir. fakat gönül bu, ani gelişmeler ve duygusal sınavlar çok farklı gelişecektir.



oyuncuları cazibeli ve senaryosu kuvvetli bir film olarak East Side Story, "coming out" eşcinselliğin ortaya çıkışı konusunu özellikle orta yaşında yüzleşenler açısından tekrar ve başarı ile irdeliyor.



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Etiketler:


Comments: Yorum Gönder



<< AnaSayfa