23 Aralık 2007

Kiss Kiss Bang Bang 2005

Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Robert Downer Jr, Val Kilmer, Michelle Monaghan
Süre: 103 dk
Tür: Detective
Altyazı : Türkçe
Emule: ed2k

plan sinsi, katil acımasız, masum kurban habersizdi. darbe ani ve öldürücü oldu. ardında hiç bir şey bırakmadan kaybolmak ve arşivlerin tozlarında savrulmak üzere yeni bir dosya daha dedektifin önüne gelmişti. fakat bu sefer sıra dışı olan bu dosyayı eşcinsel kahramanların inceleyeceği idi.

Dedektiflik ve cinayet, film türü içinde eskiden beri varolmasına rağmen eşcinsel sinemada pek az örneğe sahiptir. oysa güncel hayatta ve özellikle yurdumun olay dosyalarında bu türün maalesef gerçek örnekleri ürkütücü boyutlardadır. maalesef bu çokluk çözüme yansımamakta ve çoğu kere eşcinsellik kokan bir dosya ya geçiştirilip kapatılmakta yada başka bir başlık altında incelenmektedir. bu ise maalesef mütecaviz için cesaretlendiricidir.



Val Kilmer'ın bir "post gay" (yani hüneri kimliğini aştığı için kimsenin eşcinsel olduğunu dert etmeden kendisinden yararlanabildiği işinin uzmanı) kimliği ile olayları çözdüğü bir dedektiflik filmi olan "kiss kiss bang bang" dvd ve cd olarak da ülkemizde bulunabiliyor.

Etiketler: ,


Comments: Yorum Gönder



<< AnaSayfa