05 Haziran 2007

As Luck Would Have It (2003)

Oyuncular: Jean-Claude Brialy, Sabine Haudepin, Antonio Interlandi, Julien Bravo
Dil : French
Süre: 90 (min)
Tür: Komedi
Emule: ed2k

Image Hosted by ImageShack.us

şimdi gördüğüm vefat haberi üstüne hemen bu filmi listeme eklemek istedim. Fransız sinemasının cinsel kimliklere saygılı duruşu ile iltifat kazanmış usta oyuncusu ve 180 filme imza atan Jean-Claude Brialy hatırısına... Au revoir Mr Brialy (1933 - 31 Mayıs 2007)!



Cesar ödüllü ünlü fransız oyuncu Jean-Claude Brialy, professor Jean-Pierre'ı canlandırıyor. Prof. JP, yıllarını devirmiş kariyeri yerinde, sevgilisi Antoine (Julien Bravo) ile kimsenin bilmediği eşcinselliğini paylaşan bir adamdır.

hükümetin reşit olmayan ebeveynsiz çocukları koruma kanunu kapsamında koruyucu aile projesi vardır. nasıl olursa şartları kağıt üstünde tam görünen Prof Jp'e piyango vurur.

birden hayatına giren ve herşeyi tam oturttuğunu düşünen prof JP için artık başında büyük bir problem vardır. çocuğun genç kız arkadaşı ise iş yerindeki arkadaşının kızıdır. bugüne dek "coming out" hiç problemi olmamış ve gayet rahat idare etmiş olan Prof JP şimdi ne yapacakdır?

Etiketler:


Comments:
Merhaba

Çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim. Bir ara e*mule kullanarak indrimneyi denedim ama bu konularda pek başarılı sayılmam:)

Eskişehir'de bir kısmını buldum ama diğerlerini bulmak zor. Gönül isterki hepsini arşivimize katabilelim.

Tekrar tebrikler
 
Teşekkür ederim Hemşerim! ;)
burada paylaştığımız filmler, itilmiş, ötekileştirilmiş varlığı herkesin bilip te kimsenin konuşmadığı eşcinselliğimiz hakkında dünya sineması dili ile yalnız olmadığımızın vurgusudur. elbette gelişmelerle artık pek çok film rahatlıkla mağzalarda yerini alabiliyor. burada dikkat çekilenleri ise Emule ile indirebilirsiniz. başta zorlansanız da emulenin inceliklerini çözmek zor değil. artık türkçe de çok kaynak var.

sevgiler...
 
Yorum Gönder



<< AnaSayfa