03 Mayıs 2007

The Broken Hearts Club 2000

Yönetmen: Greg Berlanti
Oyuncular: Timothy Olyphant, Zach Braff, Dean Cain, Andrew Keegan, Nia Long
Dil: English US
Tür: Drama Komedi
Emule: ed2k

Gösterim tarihinden bu yana cazibesini kaybetmemiş bir film olarak, The Broken Hearts Club, tekrar tekrar izlenebilecek kadar güzeldir. Filmin orjinal üslubu, eşcinselliğe bakışı, eşcinsel dünyadaki karakter profillerini bir araya getirmesindeki ustalığı izlemeğe değer öğelerdir. bu karakterlerin iç dünyaları ile davranışları arasındaki farklılıklar, olaylar karşısında hepimizin verdiği tepkilerle çok güzel örneklendirilmiştir.



Dennis 28. yaş gününü kutlayacakdır. yaş günü partisi onun için çok önemlidir. o hayatını tekrar sorgulamakta olan bir fotoğrafçıdır. eşcinsel hayatı tahammül edilebilir kılan kafa dengi arkadaş grubu ona hep en büyük destekdir. gruptan Benji, boyalı saçlarıyla ve spor salonu merakıyla, Howie, psikoloji okurken psikoz olma hali ile yaşamaktan fazla düşünen tavrıyla, Cole, karizmasının herkesi kucağında bulan cazibesi ile, Patrick, erkek hemşire ve ezik ruhu ile, Taylor, bir drama queen edası ile hep çavresindedirler. tüm bu zıt karakterleri birbirini tamamlayıcı olan sevimli grub, Jack'in retoranında el birliği ile çalışıp yaşlı adama da yardım etmektedirler.

bir dönem kalbini kırsa da ateşkes yaptığı ve artık ev arkadaşı olan Cole yine hızlı bir "kullan bırak" hayatı ile sevimli bir genci partiye getirir. Dennis hayatının adamı ile yakınlaşmak ve gece geçirmekden öte artık daha fazla şeyler aradığını farkeder. Taylor terkedilir. Cole da yeni bir sevgiliye ardına bakmadan yelken açmak üzeredir. Dennis artık bunların üstesinden gelinmesi gerektiğini hisseder. Cole'un skor tutarcasına hızlı hayatı ve ardındaki enkazları grubun toplaması artık işi zorlamaktadır. Patrick ise lezbiyen kardeşinin birlikteliğine bir çocuk katma ümidinde basamak olup olamıyacağını düşünmektedir. tüm bunlar arasında yaşlı Jack hep onlarla olduğunu zannederlerken ani gelen bir kalp krizi tüm arkadaşlığı ciddi bir teste sokar.


























Comments: Yorum Gönder



<< AnaSayfa