25 Aralık 2007

Strange Bedfellows 2004

Yönetmen : Dean Murphy
Oyuncular : Paul Hogan, Michael Caton, Pete Postlewaite
Süre : 100 dk
Dil : English AU
Emule : ed2k



bizden önce eşcinsellik yoktu(!) bizle birlikte sağda solda duyar olduk. bizden sonrakiler ise "işte gaylife budur!" diyecekleri örneklerle doğacaklar. hak arayışı yerini hakkını muhafazaya döndüğünde işler kolaylaşmayacak. şimdi kimsenin içinde görünmek istemediği eşcinsellik dairesi içinden, o zaman, yalancıları atmak için ayrı bir gayet gerekecek. ben dostlarımla bu durum yurdumda ne zaman olur diye kritiklere girerken sizi bu garip beraberliklerin filmi ile başbaşa bırakayım.



Avustralya mamülü aktörler Michael Caton ve Paul Hogan'dan güzel harmanlanmış bir komedi ekrana geliyor. STRANGE BEDFELLOWS, yeni vergi kanunu çıktığında eşcinsel çiftlere bir takım ayrıcalıklar verince kenarda kıyıdaki kasabalarında yaşayan iki yakın arkadaşın sessiz sedasız şu kanundan yararlanma gayretlerini anlatıyor. öte yandan vergi müfettişleri denetime başlayınca çılgın çift gerçekten eşcinsel dünyayı öğrenmek zorunda kalacaktır.



Eşcinsel ve eşcinsel olmayan kimliklerin en ilginç çatışmasını derleyen orjinal senaryo eksikleri olsa da, benim kuşağımın Dinazor Dandy diye bildiği Paul Hogan'ı seyrederken, güzel çekimi ile de filmden keyf alacağınızı düşünüyorum.

Etiketler:


Comments: Yorum Gönder



<< AnaSayfa