06 Aralık 2006

Kilometer Zero 2000

Yönetmen: Yolanda Garcia Serrano and Juan Luis Iborra
Oyuncular: Silke, Merce Pons, George Corraface, Concha Velasco
Dil: Spanish
Süre: 105 (min)
Tür: Drama
Emule: ED2K

film, Pedro Almodovar'ın "Women on the Verge of a Nervous Breakdown", Paul Thomas Anderson'nun "Magnolia", Robert Altman "Short Cuts." filmlerinin bir buketi olarak geliyor.




"Km. 0" sıcak bir yaz günü ayrı ayrı başlayan hayatları ile 14 kişiyi Madrid'in ortasınadaki aynı noktaya topluyor. şans arayışları, yiten ilişkiler, yanlış başlangıçların beslediği karışıklık yerini yeni arkadaşlıklara, beklenmeyen erotik ihtiraslara, romantik başlangıçlara bırakıyor...

21 yaşında yönetmen adayının kızkardeşinin arkadaşına Marga (Concha Velesco) ulaşması ile başlıyor. Marga tahminin ötesinde fahişedir. male escort (Jesus Cabrero) ile anlaşan yaşlı bayan ise onda erotizmden çok daha farklı bir şey bulacakdır. chatte tanışıp yatakta devam eden dansçılar ise görülmeye değer. gecelik bir ilişki uzun bir arkadaşlığı getirebilir mi?

Sergio (Alberto San Juan) bakir ama nişanlısından bıkmıştır, Silvia (Marce Pons) büyük bir artist olmak istemektedir, çok farklı niyetler aynı çatı altında birbirini bulacak mıdır?

sabah kuşağının latin rüzgarı şimdi de gaylife da esmektedir...

ispanyoca orjinal seslendirme ingilizce altyazı ile geliyor...

Etiketler:


Comments: Yorum Gönder



<< AnaSayfa